Service

4-hjulsudmåling

Undgå dækslid og spar brændstof.

Der er penge, at spare, hvis din bils styretøj er korrekt indstillet. En forkert sporing giver nemlig større slid på dækkene, højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed. Hvis din bil har en tendens til at trække ud til siden eller svært ved at rette op af sig selv, når du svinger, bør du få foretaget en 4 hjulsudmåling. Ved en 4 hjulsudmåling / sporing kontrollerer vi om bilens hjul/styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis indstillingerne ikke er korrekte justeres de til de korrekte specifikationer.

 

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have udmålt og sporet din bil. Book tid her.

Du kan også ringe til os og booke tid.

  • Bilen trækker til siden.
  • Bilen kører ustabilt
  • Rattet ryster
  • Rattet føles tungt
  • Ujævn slitage af et eller flere dæk
  • Ved påkørsel af f.eks. kantsten.

Undgå dækslid og spar brændstof

Undgå dækslid og spar brændstof

Afbalancering

Mange bilister oplever fortsatte rystelser, at hjulene ”hopper” eller at bilen er urolig at køre i efter afbalancering i en almindelig afbalanceringsmaskine, da den ikke konstaterer fejl i dæk og fælge. Sådanne fejl afsløres hurtigt og præcist i vores seneste ny anskaffede og topmoderne HUNTER GSP 9700 afbalanceringsmaskine, som er godkendt at de store anerkendte dækmærker. I sådanne tilfælde kan det være en god ide at få hjulene afbalanceret med måling af vejtryk.

Hunterbalancer

Vejtrykket måles ved at lade hjulet køre rundt i vores specialmaskine, hvor en rulle påvirker dækket med et tryk på 635 kg. Derved afsløres det, om dækket har bløde eller hårde punkter. Maskinen fortæller, hvor på bilen dækket skal placeres for at sikre den mest mulig stabile og rolige kørsel. Dæk og fælge kan optimeres hvorerfter dækket drejes på fælgen for at sikre bedst muligt vejtryk og kørekomfort.

Se video:

Hjulskift

SKIFT TIL VINTERDÆK ELLER SOMMERDÆK

Er tiden inde til at få skiftet til sommerdæk eller vinterdæk, er Ivar Jensen Autogummi A/S altid klar til at hjælpe. Vores bedste råd er at få skiftet, før den første nattefrost sætter ind, og lige når foråret pibler frem. Så slipper du for kø, og får skiftet i en fart.

 

Bestil tid online

Når du bestiller tid til et hjulskift online, slipper du både for kø på telefonen og værkstedet, og kan booke en tid, der passer dig.

 

Find nærmeste afdeling

 

nævn dækhotel

Vi har nye dæk klar

Dækhotel

Vi sørger for forsvarlig dækopbevaring

Lad os tage hånd om dine dæk. Så kan du bruge pladsen til noget andet.
Vi sørger for forsvarlig opbevaring og har dem klar til den nye sæson.

24/7 Breakdown Assistance

hele døgnet

For at kunne yde optimal service til både erhverv og private kunder har vi 2 fuldt udstyrede servicevogne der er parate til at rykke ud på alle tider af døgnet.

Har du brug for dæk assistance udenfor normal åbningstid så ring på vores Breaakdown service vagt.

RING 40260650