Om IJA

EN MODERNE VIRKSOMHED FRA 1949

Ivar Jensen Autogummi A/S blev grundlagt i 1949 i Lundegade i centrum af Helsingør. I takt med udviklingen flyttede virksomheden i 1969 til nuværende lokaler på Ole Rømersvej. I 1986 startede afdelingen i Farum, som senere har måtte flytte til større lokaler på Farum Gydevej 91 i Farum. I 2017 overtog vi Dækcentralen på Rassigvangen 5 i Slangerup. Ivar Jensen Autogummi A/S med de 3 afdelinger i Helsingør, Farum og Slangerup fremstår i dag som en af landets mest professionelle virksomheder i dæk og fælgbranchen.

Ivar Jensen Autogummi A/S er i dag en moderne virksomhed i stadig udvikling. Der forhandles kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter. Produkter og service spænder vidt indenfor dæk, fælge, batterier og styretøjsudmåling.

Hos Ivar Jensen Autogummi A/S kan vi lide at have tilfredse kunder og sætter kvalitet, sikkerhed og service i højsædet. Ivar Jensen Autogummi A/S har altid veluddannede og dygtige medarbejdere der med den nyeste teknologi vil løse den opgave, som vi påtager os.